Bug Reports (Public) Bug • Page 19

Discussion in 'Help and Feedback' started by Jason Tate, Mar 30, 2016.

  1. Halloween by Hunny. Didn’t think to try anything else. Oops!
     
  2. paperlung

    sit down be humble Supporter

    @Jason Tate the shop link on the home page goes to a 404 page for me. It looks like it's still linking to the pride page.
     
  3. Good catch! Thank you. Will go fix.
     
  4. Rolling out a fix to this today. For some reason Apple Music's API is giving me a 503 error and they've been unresponsive (shocking) to help fix it. I've instead fallen back on Spotify's API for searches in the meantime and it seems to work pretty well. Had to write an entire new portion of code, but it should be usable now and having both API's available could be helpful in the future. Now if I can only figure out what the fuck is going on with Apple Music. :-/
     
    David Parke likes this.
  5. RJ Knorr

    Regular Supporter

    I was trying to load the site on my iPhone and it would load the dark theme then immediately load the light theme.

    It kept jumping back and forth until I was able to get to my account preferences and uncheck the auto theme detection.
     
  6. Let me check. Wonder if something got changed.
     
    RJ Knorr likes this.
  7. I should be fixed now. Sorry about that!
     
    RJ Knorr likes this.
  8. paperlung

    sit down be humble Supporter

    I see this on the home page FYI:

    upload_2019-11-11_13-8-58.png
     
  9. David Parke likes this.